Waarom kiezen voor Limpa Meubelen?

Kies je voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding? Dan kies je voor Limpa Meubelen! Natuurlijk moet je ons niet op ons woord geloven. Onderaan deze pagina vertellen onze klanten zelf waarom ze voor Limpa Meubelen kiezen.

Familiezaak sinds 1949

Al meer dan 70 jaar gaat Limpa Meubelen over van vader op zonen. Dit is enkel mogelijk door het persoonlijk en oprecht contact met onze klanten. Bij de keuze word je niet aan je lot overgelaten. Zaakvoerders Diane, Herve en Hendrik Quintens - reeds decennialang actief in de familiezaak - zijn samen met hun personeel dan ook de perfecte gidsen en raadgevers.

Persoonlijk en deskundig advies

Bij een bezoek aan onze showroom kan je rekenen op persoonlijk en deskundig advies. Daar hechten we enorm veel belang aan en daar staat Limpa Meubelen voor.

Eerlijke prijzen

Onze kwaliteitsmeubelen koop je aan eerlijke en betaalbare prijzen. Geen verborgen kosten!

Kwaliteitsmeubelen

Al onze kwaliteitsmeubelen kan je bekijken en proberen in onze 5000 vierkante meter grote showroom. Dit vinden we belangrijk, want zo weet je dat je kwaliteit koopt!

Makkelijk bereikbaar

Limpa Meubelen is een meubelwinkel Limburg gevestigd in Lummen. Door onze centrale ligging nabij de verkeerswisselaar van de E314 en de E313 zijn we heel makkelijk bereikbaar. Lummen is gelegen tussen Halen, Tessenderlo, Beringen, Heusden-Zolder, Hasselt, Herk-de-Stad en Diest.

Kom je met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem! Limpa Meubelen is gelegen op wandelafstand van het busknooppunt van De Lijn.

Ruime parking

We hebben een ruime parking voor onze meubelwinkel in Lummen. Hierdoor is parkeren geen enkel probleem.

Eigen plaatsing- en servicedienst

Limpa Meubelen heeft een eigen plaatsing- en servicedienst. We werken dus enkel met eigen personeel. Hierdoor staan we garant voor een correcte plaatsing en opvolging. Een probleem na levering? Onze eigen mensen schieten je te hulp. Zelfs 10 jaar na plaatsing!

Gezellig en mooie meubelen. Vriendelijke verkopers

Vriendelijk en heel behulpzaam personeel. Heb een zetel en tafel besteld die door hun is geleverd en gemonteerd. Alles is perfect verlopen. Bedankt!

Zeer goede service en bediening en advies

Heel vriendelijk en goed geholpen

Gezellige meubelzaak, met vriendelijk personeel, goede uitleg gekregen. Een aanrader

Zeer tevreden over Limpa. Problemen met onze zitbank werden meteen aangepakt ! Ongekende service !!

super service en vriendelijke mensen

Jullie hebben ons vandaag voor de 2e keer dit jaar uit de nood geholpen. Topservice. Dank je wel.

Familiezaak. Heel vriedelijk onthaald. Hendrik en zijn vader zijn de vriendelijkheid zelve. Voelde er me dadelijk thuis. Mooie meubels, vooral ons interesse ging naar salons van record!

Ik ben heel tevreden over limpameubelen.

Goede uitleg, fijn personeel en de levering werd perfect geregeld, chapeau

Mooie winkel, heel veel keuze, super lieve verkoopster, niet opdringerig, voldoende uitleg.

Alles prima ook plaatsing . Doen wat ze zeggen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie